vineri, 18 mai 2012

LIFT YOUR BABY


Ai nascut! Felicitari! Acum iti dedici tot timpul minunii tale, cum e si firesc. Apoi apesi pe acceleratie sa faci repede si mancare, si cumparaturi, si curat, sa culci copilul sa iesi cu el afara, sa-l schimbi sa, sa, sa…totul perfect, totul atent planificat. Cand vine sotul acasa te bucuri in sinea ta ca au venit ajutoarele, dar stii bine ca si el vrea una si alta, si el are nevoie de femeia lui. Si brusc, iti dai seama ca tu nu mai esti femeia, tu esti doar mama. Brusc vrei sa fugi obosita sa te culci pentru ca maine incepe un nou maraton pentru tine.
Iar el, barbatul de langa tine, se tranteste in fotoliu la televizor cu o bere langa…butonand in nestire telecomanda.
Filmul acesta se deruleaza din pacate in multe familii cu copii mici. Si din pacate nu toate filmele au si un sfarsit fericit.
Dar ghiciti ce? Am o veste buna pentru voi! Putina miscare asistata (cum?! Si mai multa miscare? O sa gandeasca multe dintre voi) face minuni. DA! Face minuni atat pentru mama cat si pentru femeia din tine! Si asta pentru ca in doar 40 de minute se intampla atatea: socializezi, arzi calorii, se formeaza hormonii fericirii, creezi o legatura si mai stransa cu bebelusul, te simti mai energica, mai puternica, mai sexy, mai femeie, mai multumita de tine.
Nu este usor, nu este nici greu. Important este sa faci primul pas. Apoi deruleaza incet filmul, si vezi o femeie fericita cu un copil fericit asteptandu-si barbatul. Si cand acesta iti face un compliment, femeia din tine sare in sus de fericire ca a reusit sa intruneasca toate partile bune intr-una singura, proaspata mamica.
LiftyourBaby este un program de exercitii atent selectionate pentru a aduce mama si bebelusul in acelasi punct confortabil si sigur, fiecare beneficiind in felul lui de aceasta experienta:
Mama-face sport, socializeaza, se relaxeaza
Bebelusul- se joaca, e iubit, e in centrul atentiei, e in siguranta

Ora demonstrativa: Joi, 31 mai, ora 16.00
Program: luni si joi de la 17.00-17.40
Instructor fitness si mamica pasionata de sport, sanatate si frumos: Adina Sisca
Cost: 150 lei/abonament 8 sedinte/luna
            25 lei/sedinta

Te astept cu sau fara wrap, sling, manduca.

Unde: Casa Raw.z, strada Elena Cuza nr.8

Orice gustare in afara de lapticul lui bebe J se lasa deoparte.

Informatii suplimentare si inscrieri: piron_adina@yahoo.com; 0749.064.904

Pentru a ma cunoaste, citeste-ma aici: http://babyinkro.blogspot.com/www.babyink.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu